За нас

„Айсберг – Интернешънъл“ ЕООД е създадена през 2001г. и се налага като една от водещите фирми в областта на хладилната и климатичната техника за изграждане на обекти в хранително-вкусовата промишленост.

Основната част от дейността на компанията е насочена към извършване на инженерингова дейност – работно проектиране, доставка, монтаж до „под ключ“ и гаранционен сервиз на хладилни и климатични инсталации. Други направления са осъществяване на търговска дейност, свързана с доставка на хладилни и климатични съоръжения и оборудване, както и сервизиране на търговски хладилни витрини.

Фирмата разполага с високо квалифицирани специалисти, които са в състояние да дадат най-добрите технически и технологични решения. Те са съобразени с всички съвременни тенденции и нововъведения в областта на хладилната и климатична техника. Спазват се изискванията на клиентите при изграждането на хладилни инсталации за охлаждане на вода, използвани за технологични нужди в предприятия за безалкохолни напитки, пивоварни, месокомбинати, винзаводи, зеленчукопреработвателни предприятия, млекопреработвателни предприятия и други. Изграждат се сглобяеми и монолитни хладилни камери с обем от 10 до 3000 м3 за температури от -25° до 14°С. Имаме богат опит в асемблирането на замразвателни тунели, включително и за шоково замразяване на продукти, както и на хладилни камери за специални нужди с температури до -65°С. Създаваме още хладилни складове, плодохранилища, картофохранилища с капацитет от 5 до 10 000 тона, ледени пързалки, климатични инсталации с различни мощности и предназначения и други.

Фирмена мисия:

„Бъдещето се прави днес“

Пълноценно обслужване на всички настоящи и бъдещи клиенти, както и успешно внедряване на най-новите технологии и системи от областта на хладилната и климатична техника.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗА ВЪПРОСИ И КОНСУЛТАЦИИ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Айсберг – Интернешънъл“ ЕООД е създадена през 2001г. и се налага като една от водещите фирми в областта на хладилната и климатичната техника за изграждане на обекти в хранително-вкусовата промишленост.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС