Хладилни камери под наем

През 2013г. и 2016г. фирма „Айсберг-Интернешънъл“ ЕООД кандидатства и беше одобрена съответно по европейска програма Енергийна Ефективност и оперативна програма Иновации и Конкурентоспособност. През 2015г. и края на 2017г. изгради собствени хладилни камери и мобилен шоков замразвателен тунел за отдаване под наем, намиращи се в складовата база на фирмата в гр.София, кв.Военна Рампа, ул. „Професор Иван Георгов 4“ .Помещенията са изградени по всички европейски изисквания и санитарно-хигиенни норми.

Площта на складовата база е 3000 кв.м., като общата квадратура на хладилните помещения е 560 кв.м. Хладилните камери са сертифицирани от Българска агенция за безопасност на храните и с разрешително №35628/04.12.2015г.

За нуждите на всеки клиент се намира индивидуално решение, така че то да удовлетворява неговите изисквания. Всички услуги, които получават клиентите при наемане, са насочени към осигуряване на максимално удобство и на цени, съобразени с пазарните условия.

С цел удобство за клиентите, наели хладилни камери под наем, от края на 2017г. фирмата изгради и разполага със шоков замразвателен тунел за шоково замразяване на продукти от всякакъв вид.

В рамките на складовата база има административна част с офис помещения за отдаване под наем. Всяко едно офис помещение е климатизирано, топло, шумо изолирано и с изцяло подменена външна дограма.

Фирмата разполага с три универсални хладилни камери и шоков замразвателен тунел, които позволяват замразяването и съхранението на всякакъв вид продукти, както дълбоко замразени, така и охладени.

Температурният режим на работа на всяка от трите хладилна камера е от -20°C до +5°C, а на шоковия замразвателен тунел -37°C. Площта и обемът на помещенията са както следва:
Хладилна Камера 1 – 170 кв.м. с височина 6.1 м. или 1037 куб. м.
Хладилна Камера 2 – 177 кв.м. с височина 6.1 м. или 1080 куб. м.
Хладилна Камера 3 – 127 кв.м. с височина 6.1 м. или 775 куб. м.

-Шоков замразвателен тунел – 18 кв.м. с височина 2.7 м. или 48.6 куб. м. с капацитет за шоково замразяване на 450кг/ч продукт от +20°C до -30°C.

По желание на клиентите, в хладилните камери могат да се монтират стелажни системи, като в проекта са предвидени три височинни палето зони с общ брой палето места за трите помещения 522 броя.

Пред входовете на хладилните камери е изградено климатизирано предверие с площ от 84 кв. м., което е предвидено да поддържа температура от +6°C до +12°C.

Хладилните камери са снабдени с напълно автоматизирани хладилни врати от висок клас, произведени и предназначени за минусови помещения. Снабдени са с електронагреватели против замръзване, вградени в гумените уплътнения и в прага, датчици и сензори за натоварване против затваряне и затискане при наличие на хора, техника или стока на прага на вратата. Отварянето им може да става ръчно – чрез дръжка или бутон, свързан с електромотор и безконтактно – чрез дистанционно управление. Светлият отвор на вратите е с размери – височина 3 м. и широчина 1.8 м., което позволява влизането на мотокар, електрокар, ричтрак или друга подемна техника.

Шоковият замразвателен тунел е снабден с автономен хладилен агрегат, монтиран на една обща рама. Разполага със сoбствен дизел генератор, което от своя страна го прави мобилен и може да се транспортира и поставя на всякакви места.

Климатизираното предверие е снабдено с топлоизолирана промишлена секционна врата с електромотор и дистанционно управление. Светлият отвор на секционната врата е с височина 2.75 м. и широчина 2.7 м.

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

ЗА ВЪПРОСИ И КОНСУЛТАЦИИ, МОЛЯ СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Айсберг – Интернешънъл“ ЕООД е създадена през 2001г. и се налага като една от водещите фирми в областта на хладилната и климатичната техника за изграждане на обекти в хранително-вкусовата и химическата промишленост.
СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС