"Айсберг - Интернешънъл" ЕООД извършва гаранционен и извънгаранционен сервиз на монтираните машини и  изградени обекти. Предлагаме сервиз и на машини и съоражения асемблирани от други фирми.

Дългогодишен наш клиент в сервизната дейност е "Кока Кола" - България.

От създаването си през 2002г. "Айсберг - Интернешънъл" ЕООД работи с лидера в хранително-вкусовата индустрия "Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България" АД. Договорните отношения покриват гаранционно и извънгаранционно поддържане на търговските хладилни витрини на компанията. 10 години специалистите ни професионално се грижеха за над 15 000 хладилни витрини на територията на гр. София и областта.

Съвместно с "Кока Кола ХБКБ" АД са проектирани и се монтират предпазни защитни решетки и електро-магнитни ключалки, които позволяват използването на витрините денонощно и извън търговските обекти.

Имаме договор за сервизна поддръжка с "Аутобар Пакиджинг България" АД

Поддържаме технически и един от лидерите в сладкарската индустрия "Кооперация Христо Ников"

Фирмата има сключени Договори за Профилактика и извънгаранционна сервизна дейност на всички хладилни и климатични инсталации към:

1. " Верипласт Балкан" АД - гр. София

2. " Браво" ООД - гр. София

3.  ЧАД " Зографски" АД - гр. София

4. Хипермаркети Билла България

и много други .

Държим на доброто обслужване и поддръжка, затова за нас всеки клиент е важен и се стараем да удовлетворим неговите изисквания в максимално кратки срокове и добри специалисти. При нужда сме насреща.